INFLUENSER & OPPSKRIFTSUTVIKLER
@foodbyannak

Med stor kjærlighet til Italia ser Anna på matlaging som restitusjon.

@foodbyannak, egentlig Anna Suko Karlsson, begynte tidlig med en lidenskap for det italienske kjøkken. I dag er hun er inspirasjonskilde i The Wine Room med sine fantasifulle middagstips og inspirerende bilder.

“Alt begynte med en kreativ mor på kjøkkenet. Fra gryter som sto og putret, luktene som spredte seg i hjemmet, hennes spesielle kjøttdeigspizza, nyslipte kniver og råvarene som ble handlet direkte fra bonden. Matlaging var en stor del i min familie og jeg utviklet tidlig en interesse for kjøkkenet og matlagning, og ganske raskt begynte jeg meg å lære meg kunsten på ordentlig. Lidenskapen og interessen for middelhavskjøkkenet vokste etter hvert frem og å bruke tid på kjøkkenet ble en form for restitusjon og nytelse.

 Jeg falt raskt for det italienske kjøkkenet og innså fort at det er mer enn bare pizza og pasta. Den italienske maten er tilgivende og vinvennlig og livet med mat og vin fra Italia har blitt en livsstil for meg. Uten om den elskede matkulturen er Italia hjem til noen av de eldste vinproduserende regionene i verden. Maten skal nytes med venner, familie og et glass rødvin er på bordet til og med i ukedagene. De italienske vinene er en del av opplevelsen, sammen med den gode maten, og selskapet.

Når jeg vokste opp var det alltid lange middager med mange små retter og nybakt brød på bordet. Det var alltid tid til å nyte når vi satt rundt bordet, og det var et samlingspunkt for familien, hvor vi snakket om dagens hendelser. Slik er det fortsatt, og alle i min familie tar del i matlagingen. Vi prøver alltid å få frem de beste italienske smakene fra kjøkkenet og sette det på matbordet. Dette er et viktig punkt i mitt familieliv som jeg håper lever videre i mine barn.” -Anna Suko Karlsson

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.