Vilkår og betingelser

Noen ganger lurer kundene våre hva vi gjør med informasjonen vi får og under beskriver vi mer formelt hvordan vi bruker denne informasjonen. The Wine Room er en kostnadsfri og kortløs klubb for vininteresserte personer som er over 20 år gamle. Personopplysningene vi har brukes kun av oss for å sende informasjon til deg gjennom vårt nyhetsbrev som omhandler våre produkter og klubbens arrangement. Informasjonen vi har samlet kan være person- og kontaktinformasjon som navn, epostadresse, eventuell adresse og mobilnummer.

Thewineroom.no er en markedsførings- og informasjonskanal for alkoholholdige drikker der vi opplyser besøkeren om produkter tilgjengelig på det norske markedet som tilhører selskapet The Beverage Group AS.

Hvem er ansvarlig for dine personopplysninger?

Vår klubb eies av Winepartners Nordic AS, org. nummer: 999 647 278, det er Winepartners Nordic AS som er personopplysningsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Du har rett til å spørre om hvilke personopplysninger vi behandler ved å sende en epost til info@thewineroom.no.

Når samler vi dine opplysninger?

Vi samler inn dine opplysninger når du registrerer deg som abonnent på vårt nyhetsbrev og/eller ønsker tilgang til informasjon om alkoholholdige drikker på vår side. Når du eller noen du kjenner melder dere på et av våre arrangement. Om det av andre grunner er nødvendig for å administrere din relasjon mellom deg og The Wine Room. Om du ikke vil at vi behandler dine personopplysninger skal du ikke skrive inn personopplysningene dine på vår nettside.

Vil du avregistrere deg fra vårt register?

Om du vil avregistrere deg fra vårt register, kontakt oss på info@thewineroom.no eller bruk avregistreringslenken i nyhetsbrevet.

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.