På denne siden deler jeg mine aller beste tips etter erfaring på flere av verdens beste restauranter. Med enkle grep gjør du hverdagsmiddagen om til gourmet!

-Thea Engvik, tidligere kokk på Noma og Maaemo, begge med tre Michelinstjerner.

Hvorfor er det mine mattips du skal følge?

Mitt navn er Thea Engvik og jeg tenker på mat til alle døgnets tider! Jeg er utdannet kokk og konditor fra den prestisjefylte skolen; Le Cordon Bleu i Paris og sommelier fra Beverage Academy i Oslo.

Med ønske om å lære fra de beste i bransjen dro jeg som «intern» på Noma i København i tre måneder. Min lidenskap og stå-på-vilje kom tydelig frem i dette miljøet, og jeg ble målløs da jeg ble tilbudt fast jobb! Dette er en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, og jeg hadde en hverdag på Noma jeg aldri kommer til å glemme.

Familien min er utrolig viktig for meg, og etter mange år i utlandet var det tide å flytte hjem igjen til Oslo. Her jobbet jeg i service på Maaemo, og fikk tilegnet meg enda mer kunnskap om det nordiske kjøkken.

Hvorfor ønsker jeg å dele mine hemmeligheter?

Med flere års kunnskap fra verdens beste kjøkken var det på tide å dele kunnskapen og lidenskapen min for mat og vin med flere. Min største glede er å kunne bidra til å skape matopplevelser og vise hvor mye denne verden har å by på!

Håper du får gode tips, opplever perfekte mat- og vinkombinasjoner og kan skape fantastiske matopplevelser med dem du er glad i!

Les mer

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.