Chiusa Grande

Komplekse hvitviner fermentert i steinkar, slik det ble gjort for tusenvis av år siden! Chiusa Grande jobber tett med naturen, jobber 100% økologisk og så bærekraftig som mulig! De bruker tradisjonelle metoder og løfter disse frem med moderne teknologi!

Integro

  • Fruktig og konsentrert pet- nat laget av økologisk Chardonnay!

Produksjon: Laget på Méthode ancestrale.  Den alkoholiske fermenteringen stoppes når det er 10g/l sukker igjen og fortsetter så på flaske og gir boblene i vinen. De begrenser mengden svovel og den totale mengden er på < 10mg/l!

Druene håndplukkes, avstilkes og presses forsiktig. Mosten kjøles så ned til 10 grader før fermenteringen begynner med selekterte gjærstammer og laktiske bakterier for å sette i gang malolaktisk gjæring.

Passer til: Lette fiskeretter, grønne grønnsaker og ferskoster. Med bunnfall er den nydelig til hvit pizza med kylling og klar den perfekte aperitiff!

Pris: 189,90 – Artikkel nr. 15714701

In Pietra:

Tradisjonell vin, laget i åpne steinkar!

Produksjon: Chiusa Grande har gått tilbake til regionens tradisjonelle vinmakingsteknikker. Trabbianodruene plukkes og legges i firkantede, åpne, steinkar og masererer i 12 timer.

Etter dette fortsetter fermenteringen i de samme karene, uten drueskallet. Etter den alkoholiske fermenteringen tappes vinen over på ståltanker, hvor de lagrer med fint bunnfall, med regelmessig battonage, i 60 dager

Passer til: Smaksrike fisk- og kyllingretter og mellomlagret ost.

Pris: 319,90 – Artikkel nr. 15714401

Trebbiano d’Abruzzo DOC:

  • Frisk og fruktig trebbiano av økologiske druer

Passer til: Perfekt til hovedretter med varmebehandlet fisk og grillede grønnsaker med sitronskall og som aperitiff.

Pris: 159,90. – Artikkel nr. 15714501

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.