Chiusa Grande
Komplekse hvitviner fermentert i steinkar, slik det ble gjort for tusenvis av år siden! Chiusa Grande jobber tett med naturen, jobber 100% økologisk og så bærekraftig som mulig! De bruker tradisjonelle metoder og løfter disse frem med moderne teknologi!
Integro
-
Fruktig og konsentrert pet- nat laget av økologisk Chardonnay!
Produksjon: Laget på Méthode ancestrale. Den alkoholiske fermenteringen stoppes når det er 10g/l sukker igjen og fortsetter så på flaske og gir boblene i vinen. De begrenser mengden svovel og den totale mengden er på < 10mg/l!
Druene håndplukkes, avstilkes og presses forsiktig. Mosten kjøles så ned til 10 grader før fermenteringen begynner med selekterte gjærstammer og laktiske bakterier for å sette i gang malolaktisk gjæring.
Passer til: Lette fiskeretter, grønne grønnsaker og ferskoster. Med bunnfall er den nydelig til hvit pizza med kylling og klar den perfekte aperitiff!
Pris: 189,90 – Artikkel nr. 15714701
In Pietra:
Tradisjonell vin, laget i åpne steinkar!
Produksjon: Chiusa Grande har gått tilbake til regionens tradisjonelle vinmakingsteknikker. Trabbianodruene plukkes og legges i firkantede, åpne, steinkar og masererer i 12 timer.
Etter dette fortsetter fermenteringen i de samme karene, uten drueskallet. Etter den alkoholiske fermenteringen tappes vinen over på ståltanker, hvor de lagrer med fint bunnfall, med regelmessig battonage, i 60 dager
Passer til: Smaksrike fisk- og kyllingretter og mellomlagret ost.
Pris: 319,90 – Artikkel nr. 15714401
Trebbiano d’Abruzzo DOC:
-
Frisk og fruktig trebbiano av økologiske druer
Passer til: Perfekt til hovedretter med varmebehandlet fisk og grillede grønnsaker med sitronskall og som aperitiff.
Pris: 159,90. – Artikkel nr. 15714501