Lammecarré med rosmarin, hvitløk og sitron
porsjoner
60 minutter
Rødvin
Handleliste:
- Lammecarré
- Rosmarin
- Hvitløk
- Saften av en sitron
- Olivenolje
- Smør
- Salt & Pepper
Oppskrift: @foodbyannak
|
Foto: @foodbyannak
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 150 grader.
- Finhakk rosmarin, riv hvitløken og press sitronen. Tilsett olivenoljen og rør om. Gni inn kjøttet med salt og nykvernet peper.
- Ha salt og pepper på kjøttet og brun det i en varm panne med smør og olivenolje.
- Ta kjøttet av varmen og gni inn rosmarinblandingen.
- Ha I en ildfast form og stek i ovnen til kjernetemperaturen er 50- 60 grader, etter hvor rosa du ønsker kjøttet.
- Ta det ut av ovnen og la hvile i 10 minutter under aluminiumsfolie.
- Skjær opp kjøttet og server med poteter, chimichurri og salat.