Bruschetta med burrata

2 porsjoner 15 minutter Rødvin

Bruschetta med tomat og basilikum, eller som man sier i Italia; bruschetta con pomodori, er en utmerket forrett. Legg til burrataen som prikken over i´en.

Vinhjørnet

Denne friske forretten passer perfekt med italienske bobler. De friske tomatene passer perfekt til syren i vinen og den fyldige osten blir løftet frem av den kremete munnfølelsen i en prosecco!

Handleliste:

  • Surdeigsbrød
  • Hvitløk
  • Cherrytomater
  • Burrata
  • Olivenolje
  • Flaksalt
  • Sort pepper
  • Fersk basilikum
Oppskrift: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Fremgangsmåte:

  • Sett ovnen på 180 grader.
  • Skjær surdeigsbrødet i skiver og dryss over olivenolje og salt på begge sider. stek begge sidene i en tørr stekepanne til de får en gylden farge.
  • Del en  hvitløksbåt i to og gni kuttsiden nedover alle brødskivene.
  • Kutt tomatene i to, dryss over olivenolje, flaksalt, nykvernet pepper og bak dem i 5 minutter i ovnen.
  • Del burrataen i biter og ha over det ristede brødet. Topp med de ovnsbakte tomatene, noen basilikumblader og avslitt med flaksalt, litt pepper og et siste dryss olivenolje eller balsamicoeddik.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.