Brioche med Skogshorn, mango og honning

2 porsjoner 15 minutter Hvitvin

Smørstekt brioche med nydelig, norsk, ost med pepperkorn og mango. Fantastisk lunsjrett til en som er glad i ost.

Vinhjørnet

Denne briochesandwichen har spennende smaker fra osten, både i pepperet og fra hvitmuggen. Til en smaksrik og balansert rett som denne vil jeg anbefale en oransjevin som matcher smaken med moden steinfrukt, og som har krydrede undertoner som passer til pepperet.

Handleliste:

  • Skogshorn, hvitmuggost
  • Brioche
  • Mango, bytt gjerne med fersken, nektarin eller aprikos om det er i sesong
  • Honning
  • Smør
Oppskrift: Thea Engvik | Foto: Thea Engvik

Fremgangsmåte:

  • Del mangoen i tynne skiver.
  • Stek skiver med brioche i smør i en panne på middels/høy varme.
  • Ha på generøse skiver med skogshorn.
  • Ha så på mangoen og litt honning om mangoen ikke er fullt moden.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.