Med 5 enkle grep blir hjemmepizzaen bedre enn på restaurant! <3
1. Bruk tipo “00” mel! Det gjør deigen sterkere og man får mye mer fluffy skorpe!
2. Lag deigen 1-2 dager i forveien og oppbevar i kjøleskapet. Da utvikler den mye mer smak og gir den perfekte blandingen av saftig, luftig og krispy når du steker den.
3. La deigen bli romtemperert før du bruker den. Da er den mye lettere å jobbe med!
4.Sett pizzaen inn i en glovarm ovn/grill og bruk en oppvarmet pizzastein. Dette gjør at skorpen blir ekstra luftig og sprø.
5. Lek deg med toppingen! Vi er ikke strenge italienere, så hvorfor skal vi oppføre oss sånn? Ha det gøy, vær kreativ og finn nye favoritter!
Vinvalg til pizzaen? – Toppingen velger vinen!
En ting alle pizzaer har til felles er fett fra osten. Pizza med hvit saus har mer meierifett og tomatbaserte sauser har høy syre!
Uansett er det nødvendig å finne en vin med god syre som kan stå stødig til pizzaen og friske opp munnfølelsen!
Domaine de la Villaudiere lager fantastiske viner i Sancerre og deres stil er kjent for frisk syre og god fylde! Velg vin etter topping du skal ha på pizzaen din!