Asiatisk marinade til kylling

4 porsjoner 40 minutter Hvitvin

Enkel marinade inspirert av asiatiske smaker som gir nytt liv til kyllingfileten!

Handleliste:

  • 2 fedd hvitløk
  • 2 cm ingefær, ca 1 ss revet
  • 2 ss honning
  • 2 vårløk
  • Saften fra 1 lime
  • 1 ss sesamolje
  • 4 ss soyasaus
Oppskrift: Thea Engvik | Foto: Thea Engvik

Fremgangsmåte:

  • Del kyllingen i strimler og ha i en plastboks.
  • Finhakk ingefæren og hvitløken, og skjær vårløken i tynne skiver.
  • Ha i alle marinadeingrediensene i boksen med kyllingen og la stå i kjøleskapet minst 30 minutter. Det kan godt stå lenger.
  • Tilbered slik du ønsker! Det gjør seg utrolig godt på grillen.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.