Blåskjell med tomater og hvitløk

2 porsjoner 30 minutter Hvitvin

  • 2 ss. smør
  • løk, hakket
  • 3fedd hvitløk, finhakket
  • 115 oz. boks tomater i terninger
  • 1/2 glass av tørr hvitvin
  • 2 ss.nyhakket persille, pluss mer til pynt
  • salt
  • nykvernet svart pepper
  • blåskjell, skrubbet og avskjegget

Grillet brød, til servering

Oppskrift: | Foto:

Smelt smør i en gryte over middels lav varme. Tilsett løk og kok til duftende og mykt, 5 minutter, tilsett deretter hvitløk og kok til duftende, 1 minutt til.

Tilsett tomater, vin og persille i terninger og rør til det er kombinert. Smak til med salt og pepper.

Tilsett blåskjell og la det småkoke til alle skjellene er åpne, 7-8 minutter. (Kast alle skjell som ikke er åpne.)

Pynt med mer persille og server med grillet brød.

 

 

 

Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.