- Oppskrift
 - Blomkålspizza med Västerbottenost og smørstekte kantareller
 
			Blomkålspizza med Västerbottenost og smørstekte kantareller
					 porsjoner 
					 40 minutter
					Hvitvin
				
				Server som som snacks, forrett eller som hovedrett.
Handleliste:
Pizzabunn:
- 1 fersk blomkål
 - 3 egg
 - 150 g Västerbottensost, revet
 - 1 dl mandelmel
 - 0,5 ts salt
 - 0,5 ts pepper
 
Topping:
- 2 dl créme fraîche
 - 200 g ferske kantareller
 - 1 rødløk
 - 1 fedd hvitløk
 - 1 ss smør
 - 70 g bladspinat
 - 1 sitron
 - 100 g Västerbottensost, revet
 - 1 potte fersk bladpersille
 - Salt & pepper
 
						Oppskrift: @foodbyannak
						|
						Foto: @foodbyannak
					
				Fremgangsmåte:
- Varm ovnen til 180 grader.
 - Riv blomkålen på et rivjern eller kjør til smuler i en foodprosessor.
 - Bland blomkålsmulene med egg, Västerbottensost, mandelmel, salt og pepper.
 - Trykk “deigen” utover et stekebrett med bakepapir. Forstek i ovnen i 10- 15 minutter.
 
Topping:
- Skrell løken og del den i båter. Finhakk hvitløken. Stek sammen med kantarellene og smør til det er gyldent. Smak til med salt og apper. Tilsett spinaten mot slutten og ta av pannen.
 - Bred créme fraîche på den halvstekte bunnen og ha så på kantarellblandingekn. Topp med litt revet ost.
 - Stek i ovnen i 10- 15 minutter.
 - Stø over grovhakket persille og sitronskall.
 
                        
                        