Bowl med sobanudler og kylling

4 porsjoner 40 minutter Rødvin

Lag en litt mektigere bowl denne uken. Denne er laget med sobanudler, grønnsaker, kylling og currysaus. Supergod og enkel å lage.

Handleliste:

Saus:

  • 2 gule løk
  • 1 ss fersk ingefær, revet
  • 2 ts currypulver
  • 200 ml kokosmelk, lett
  • 0,5 ss kyllingfond

Nudelbowl:

  • 250 g kyllingfilet 
  • 1 løk hakket
  • 2 små gulrøtter, revet i tynne strimler
  • 100 g pak choi
  • 100 g asparges
  • 100 g sobanudler
  • Olje, til steking

Servering:

  • Cashewnøtter, hakkede
  • Lime
  • Fersk basilikum
  • Fersk koriander
  • 100 g rødkål
Oppskrift: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se

Fremgangsmåte:

Saus:

  • Varm opp oljen i en kjele og tilsett løk og ingefær. Stek i 3-5 minutter.
  • Tilsett currypulveret og stek videre i om lag 1 minutt.
  • Hell i kokosmelken, 200 ml vann og kyllingfonden.
  • La putre i 15-20 minutter, til sausen tykner litt.

Bowl:

  • Stek kyllingen i en stekepanne til den er gyllenbrun og gjennomstekt.
  • Skjær kyllingen i skiver når den har kjølt seg litt ned og sett til side.
  • Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  • Stek løken, gulrøttene, pak choien og aspargesen på høy varme i 5 minutter.
  • Tilsett de kokte nudlene i grønnsakene.
  • Ha i sausen, bland godt sammen og varm opp.
  • Legg nudelblandingen i serveringsskåler og ha kyllingen på toppen.
  • Server bowlen med strimlet rødkål, hakkede cashewnøtter, en limebåt og fersk basilikum og koriander.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.