Brioche med Skogshorn, mango og honning
2 porsjoner
15 minutter
Hvitvin
Smørstekt brioche med nydelig, norsk, ost med pepperkorn og mango. Fantastisk lunsjrett til en som er glad i ost.
Vinhjørnet
Denne briochesandwichen har spennende smaker fra osten, både i pepperet og fra hvitmuggen. Til en smaksrik og balansert rett som denne vil jeg anbefale en oransjevin som matcher smaken med moden steinfrukt, og som har krydrede undertoner som passer til pepperet.
Handleliste:
- Skogshorn, hvitmuggost
- Brioche
- Mango, bytt gjerne med fersken, nektarin eller aprikos om det er i sesong
- Honning
- Smør
Oppskrift: Thea Engvik
|
Foto: Thea Engvik
Fremgangsmåte:
- Del mangoen i tynne skiver.
- Stek skiver med brioche i smør i en panne på middels/høy varme.
- Ha på generøse skiver med skogshorn.
- Ha så på mangoen og litt honning om mangoen ikke er fullt moden.