Cheese & bacon burger
2 porsjoner
30 minutter
Rødvin
Denna hamburgeren er laget med den trendy teknikken "Smashing", men er like bra å lage på grillen - det eller beste er å lage på en stekeplate til grillen.
Handleliste:
- Brioche brød
- Grovmalt høyrygg av storfe
- Bacon
- Cheddarost
- Rødløk
- Isbergsalat
- Jalapeños
- BBQ – saus
- Chipotlemajones
Oppskrift: The Wine Room
|
Foto: The Wine Room
Fremgangsmåte:
- Varm opp litt olje i en stekepanne og stek hamburgerbrødene så de får en lett gylden farge. Legg over på en skjærefjøl.
- Finhakk rødløk og isbergsalat.
- Stek baconet i en stekepanne til det blir krispy.
- Del kjøttfarsen i deler på 75-100g og form boller. Ikke press de sammen for hardt, da dette lager veldig kompakte burgere. Ha på salt og pepper.
- Varm opp olje i en stekepanne og la den bli varm. Legg ned bollene og trykk fast ned med en stekepanne så de flater seg ut. La burgerne få en ordentlig god stekeskorpe før du snur dem. Etter om lag 1 minutt snur du burgeren og legger på en skive ost. Stek ytterligere i et minutt og ha så på BBQ-saus.
- Bre chipotlemajones på begge brødene og ha den finstrimlede isbergsalaten og rødløken på bunnen. Legg på to burgere og topp med jalapeños, bacon og toppen av brødet.