Laks- og rekeceviche

4 porsjoner 40 minutter Hvitvin

Fantastiskt godt og lett i sommervarmen!

Handleliste:

  • 250 g Salma laks
  • 150 g Reker, uten skall
  • 1 Lime
  • 2 vårløk
  • 1 mango
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 avokado
  • Koriander
  • 1 liten rød chili
  • 0,5 agurk
  • Olivenolje
  • Salt og nymalt peppet
  • Hjertesalat
Oppskrift: | Foto:

Fremgangsmåte:

  • Press ut saften fra limen i en skål.
  • Finhakk chilien og koriander, riv hvitløken og bland i limesaften.
  • Skjær salmalaksen i kuber og skjær hvitløken i tynne strimler.
  • Skjær agurken, mangoen og avokadoen i kuber og bland sammen med limesaften, rekene, laksen og hvitløken. Smak til med salt, pepper og olivenolje.
  • La alt marinere i kjøleskapet i 30 minutter.
  • Server cevichen i  hjertesalatblader med koriander og limebåter ved siden av.

 

Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.