Linguine aglio e olio con scampi – Pasta med scampi

2 porsjoner 30 minutter Hvitvin

Handleliste:

  • 400 g Linguine
  • Olivenolje
  • 1 potte finhakket bladpersille
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 1 pose reker,  uten skall
  • 400 g scampi, tint
  • 0,5 dl hvitvin
  • Sitronsaft
  • Salt & Pepper
Oppskrift: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Fremgangsmåte:

  • Finhakk hvitløken og ønsket mengde chili, grovhakk en god håndfull persilleblader og fres alt i olivenolje i en panne på middels varme.
  • Etter noen minutter har du i rekene og scampien.
  • Ha så i hvitvin og litt sitronsaft.
  • Smak til med salt, pepper og mer sitronjuice.
  • Kok pastaen etter anvisningen. Når pastaen er al dente løfter du den over i stekepannen med alle de gode smakene.
  • Avslutt med litt fersk persille og servér.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.