Linguine aglio e olio con scampi – Pasta med scampi
2 porsjoner
30 minutter
Hvitvin
Handleliste:
- 400 g Linguine
- Olivenolje
- 1 potte finhakket bladpersille
- 2 fedd hvitløk
- 1 rød chili
- 1 pose reker, uten skall
- 400 g scampi, tint
- 0,5 dl hvitvin
- Sitronsaft
- Salt & Pepper
Oppskrift: @foodbyannak
|
Foto: @foodbyannak
Fremgangsmåte:
- Finhakk hvitløken og ønsket mengde chili, grovhakk en god håndfull persilleblader og fres alt i olivenolje i en panne på middels varme.
- Etter noen minutter har du i rekene og scampien.
- Ha så i hvitvin og litt sitronsaft.
- Smak til med salt, pepper og mer sitronjuice.
- Kok pastaen etter anvisningen. Når pastaen er al dente løfter du den over i stekepannen med alle de gode smakene.
- Avslutt med litt fersk persille og servér.