• Oppskrift
  • Pappardini med chilipesto og salami

Pappardini med chilipesto og salami

4 porsjoner 35 minutter Rødvin

Handleliste:

  • 1 pakke Pappardini, 400 g
  • 1 squash, i tynne skiver
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 hg Salame Napoli
  • 100 g små plommetomater, i to
  • Pesto piccante
  • 1 sitron, skal og litt saft
  • Salt og pepper
  • Parmigiano
  • Fersk basilikum
  • 1 håndfull ristede pinjekjerner
Oppskrift: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Fremgangsmåte:

  • Skyll og stek squashen i en varm panne med olivenolje sammen med hvitløken, salt og pepper.
  • Stek salamien med de delte plommetomatene i olivenolje i en annen panne.
  • Kok pastaen etter anvisning på pakken. Behold lit av pastavannet til sausen.
  • Bland pastaen med pestoen, squashen, salamien, tomatene, revet sitronskall og saft og om lag 1 dl pastavann.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Ha over basilikum og server med revet parmesan, pinjekjerner og avslutt med et dryss olivenolje.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.