Taco med torsk og korosco paprika
4 porsjoner
30 minutter
Hvitvin
- 2 Torskefilet
- korosco paprika
- Extra virgin olivenolje
- 1 potteMynte
- 4 kokte poteter (most)
- Taco lefser
Oppskrift: Thea Engvik
|
Foto:
Lag korosco paprika olje:
- Kutt opp korosco paprika i små biter.
- Ha godt med olje i en kjele og la korosco paprika trekke i 2 minutter på 60 grader.
- Sil av paprikaen og trøk på kjøkkenpapir
- Hell oljen i en flaske
Damp torsken:
- kok opp vann og sett over en bambus damper.
- Ha torskefileten med noen mynteblader.
- Damp til fisken flaker seg.
Sett sammen tacoen:
- Varm forsiktig taco lefsene i en varm panne.
- Ha potetmos og torsk i lefsen
- dryss over korosco paprika, litt korosco paprika olje og litt mynteblader