Taco med torsk og korosco paprika

4 porsjoner 30 minutter Hvitvin

  • 2 Torskefilet
  • korosco paprika
  • Extra virgin olivenolje
  • 1 potteMynte
  • 4 kokte poteter (most)
  • Taco lefser
Oppskrift: Thea Engvik | Foto:

Lag korosco paprika olje:

  • Kutt opp korosco paprika i små biter.
  • Ha godt med olje i en kjele og la korosco paprika trekke i 2 minutter på 60 grader.
  • Sil av paprikaen og trøk på kjøkkenpapir
  • Hell oljen i en flaske

 

Damp torsken:

  • kok opp vann og sett over en bambus damper.
  • Ha torskefileten med noen mynteblader.
  • Damp til fisken flaker seg.

Sett sammen tacoen:

  • Varm forsiktig taco lefsene i en varm panne.
  • Ha potetmos og torsk i lefsen
  • dryss over korosco paprika, litt korosco paprika olje og litt mynteblader
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.