• Oppskrift
  • Lam
  • Lammecarré med rosmarin, hvitløk og sitron

Lammecarré med rosmarin, hvitløk og sitron

porsjoner 60 minutter Rødvin

Handleliste:

  • Lammecarré
  • Rosmarin
  • Hvitløk
  • Saften av en sitron
  • Olivenolje
  • Smør
  • Salt & Pepper
Oppskrift: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Fremgangsmåte:

  • Sett ovnen på 150 grader.
  • Finhakk rosmarin, riv hvitløken og press sitronen. Tilsett olivenoljen og rør om. Gni inn kjøttet med salt og nykvernet peper.
  • Ha salt og pepper på kjøttet og brun det i en varm panne med smør og olivenolje.
  • Ta kjøttet av varmen og gni inn rosmarinblandingen.
  • Ha I en ildfast form og stek i ovnen til kjernetemperaturen er 50- 60 grader, etter hvor rosa du ønsker kjøttet.
  • Ta det ut av ovnen og la hvile i 10 minutter under aluminiumsfolie.
  • Skjær opp kjøttet og server med poteter, chimichurri og salat.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.