Tacos alla bolognese

4 porsjoner 20 minutter Rødvin

En spennende og utrolig god taco som ikke er den vanlige "norske" tacoen. fyll tacoen med en smakfull bolognese og overask gjestene dine med en litt annen fredagstaco.

  • 400g Karbonadedeig
  • 1 stk. Løk
  •  1 stk. Selleri
  •  1 stk. Gulrot
  •  1 boks hakkede tomater
  • 2 ss tomatpure
  •  2 dl Rødvin
  •  1 dl Melk
  •  Oliven olje
  •  Salt og pepper
Oppskrift: Thea Engvik | Foto:

1. Varm opp olivenolje i en kjele og fres hakket løk, selleri og gulrot til de er møre.
2. Tilsett kjøttdeigen og stek til den er gyllenbrun.
3. Hell i rødvinen og la alkoholen fordampe.
4. Tilsett de knuste tomatene og tomatpureen. Bland godt.
5. Hell melken i blandingen og la det småkoke, rør av og til.
6.Tilsett salt og pepper etter personlig smak.
7. La småkoke over svak varme i minst 15 min eller mer, til sausen får en tykk konsistens.

 

Servering:

Full tacoen med blandet salat, topp med ragu og nyt.

Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.