Gran Maestro Appassimento

Sødmefull vin som er perfekt til en kosekveld med ost eller sjokolade


150 Kr


Til Vinmonopolet

Rik og fruktig vin med innslag av modne mørke bær, rosin, vanilje, fiol og lakris. En fyldig og myk vin med søt og lang avslutning.

Denne vinen har en bløt smak av moden, tørket frukt, vanilje, fiol og lakris. Vinen passer utrolig godt til fastoster med et lagret preg, eller som kosevin med mørk sjokolade. Den er også god til søtlige retter av svin eller småvilt, som en pai med svinekjøtt eller viltgryte med tyttebærgele og poteter.

Gran Maestro er en spennende vin som er fremstilt med en tradisjonell teknikk som har blitt brukt i flere hundre år i Salento. Druene, primitivo og sangiovese blir igjen på vinstokkene etter de er fullt modne, og den tørre, varme, vinden tørker druene. Noen deler av druene tørkes også etter de har blitt plukket. Alle druene håndplukkes, for å unngå skader og for å selektere bort dårlige druer. På slutten av alkoholfermenteringen har vinen en relativt høy alkoholprosent, med litt restsødme og myke tanniner i kombinasjon med toner av røde bær og krydder. Gran Maestro lagres så på store eikefat og har behagelige, bløte tanniner.

Fylde
Tannin
Syre

Passer til

Lam

Storfe

Svin


Forpakning:

Flaske

Volum :

0,75 l

Land:

Italia

Område:

Puglia

Produsent:

Maestro Italiano

Alkoholinnhold:

14.5 %

Årgang:

2019

Artikkelnummer:

2146301

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.