Grillet fersken med kremet burrata
4 porsjoner
30 minutter
Hvitvin
Grillet, søt, fersken matcher utrolig bra med en kremet burata. Et nydelig tilbehør til sommerens grillmiddager.
Handleliste:
- 500 g fersken
- 2 ts olivenolje
- 200 g burrata
- Fersk basilikum
- Fersk mynte
- 1 sitron
- 1 ts olivenolje
- Flaksalt
- Sort pepper
Oppskrift: Tasteline.com
|
Foto: Tasteline.com
Fremgangsmåte:
- Skru på grillen og gi den god tid til å varme seg opp.
- Del ferskenene i to og pensl kuttsiden med litt olje.
- Grill ferskenhalvdelene med kuttsiden på direkte varme så de får en ordentlig stekeskorpe. Snu så ferskenene og og la dem grille på lavere varme i om lag 10 minutter, så de blir myke.
- Legg opp ferskenhalvdelene på et fat og fordel burrataen, mynteblader og basilikumblader over ferkesnene. Riv over sitronskall og skvis over litt sitronsaft. Ha på en god klype flaksalt og litt pepper.