Grillede lammekoteletter med en grønn urte marinade
4 porsjoner
30 minutter
Rødvin
En nydelig og enkel marinade til griller lammekoteletter.
- 4 lammekoteletter
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- frisk rosmarin, finhakket
- 1 handfull bladpersille, finhakket
- oliven olje
- salt
- nykvernet sort pepper
- sitronsaft og sitronskall
Oppskrift:
|
Foto:
Marinade: Skrell hvitløken, bland alle ingrediensene med olivenolje til en jevn grønn marinade. Tilsett sitronsaft, smak til med salt og nykvernet sort pepper. Spar litt av marinaden til servering.
Legg lammekoteletter i en form, hell over marinaden og vend rundt. La marinere i kjøleskapet i ca 2 timer eller over natten. Fjern kotelettene og tørk av overflødig marinade. Grill på høy varme i maks 3 minutter på hver side.
Server umiddelbart, drypp over resten marinade og med surdeigsbrød.