Helgrillet spisskål med brunet smør og pistasjnøtter
4 porsjoner
20 minutter
Hvitvin
Grillet kål med knasende nøtter og brunet smør blir et nydelig tilbehør til grillmiddager!
Handleliste:
- 1 stk spisskål
- 1 ss olivenolje
- 2 klyper flaksalt
- 50 g smør
- 50 g pistasjnøtter
Oppskrift: Tasteline.se
|
Foto: Tasteline.se
Fremgangsmåte:
- Del spisskålen i fire like store deler og pensle med olje.
- Grill spisskålen raskt over direkte varme på begge sider. Legg så over på en kjøligere den av grillen. La den grille videre til den har blir myk og har fått en gyllen farge. Krydre med flaksalt.
- Brun smørret i en panne på medium varme og hakk pistasjnøttene.
- Legg opp spisskålen på et fat og ha over brunet smør og avslutt med de hakkede pistasjnøttene.