Helgrillet spisskål med brunet smør og pistasjnøtter

4 porsjoner 20 minutter Hvitvin

Grillet kål med knasende nøtter og brunet smør blir et nydelig tilbehør til grillmiddager!

Handleliste:

  • 1 stk spisskål
  • 1 ss olivenolje
  • 2 klyper flaksalt
  • 50 g smør
  • 50 g pistasjnøtter
Oppskrift: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se

Fremgangsmåte:

  • Del spisskålen i fire like store deler og pensle med olje.
  • Grill spisskålen raskt over direkte varme på begge sider. Legg så over på en kjøligere den av grillen. La den grille videre til den har blir myk og har fått en gyllen farge. Krydre med flaksalt.
  • Brun smørret i en panne på medium varme og hakk pistasjnøttene.
  • Legg opp spisskålen på et fat og ha over brunet smør og avslutt med de hakkede pistasjnøttene.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.