Løyromspizza

porsjoner 30 minutter Hvitvin

Perfekt når du er lei fredagspizzaen. Enkelt, spennende og supergodt!

Vinhjørnet

Pizza kan være så mangt, så vinvalget kommer helt an på toppingen du har på! Til rogn og Västerbottenost er det perfekt med friske bobler! Prosecco, som er fruktig, og ikke for søt er et godt alternativ og løfter denne løyromspizzaen til nye høyder! Smaken i den hjemmelagde pizzadeigen kommer enda bedre frem hvis du skal feire litt ekstra og unner deg en flaske champagne.

Handleliste:

  • Pizzabunn, ferdig eller hjemmelaget deig
  • 1 dl créme fraîche
  • 75 revet parmesan
  • 1 rødløk
  • 1 pakke fersk gressløk
  • 1 dl crème fraîche naturell
  • 80 g løyrom
  • 1 sitron
  • Salt & pepper
Oppskrift: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se

Fremgangsmåte:

  • Sett ovnen på 225 grader.

Pizza:

  • Kjevl ut pizzadeigen og ha over på en stekeplate med bakepapir.
  • Smør på crème fraîche og ha over revet parmesan. Stek i ovnene i 10 – 15 minutter.

Topping:

  • Finhakk rødløken og gressløken.

Servering:

  • Ta pizzaen ut av ovnen og strø over gressløk og rødløk. Ha så på noen topper med crème fraîche og løyrom.
  • Riv over litt sitronskall og ha på salt og pepper. Skjær i biter og server.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.