Wraps med geitost og rødbeter
4 porsjoner
60 minutter
Hvitvin
Deilige vegetarwraps med knasende og kremet innhold.
Vinhjørnet
Både geitost og rødbete er råvarer med mye smak, og trenger god friskhet i vinen for å fremheve mer nyanser i wrap'en. Hvite viner, med frisk syre og aroma av sitrus og urter er perfekte valg!
Handleliste:
Rødbetkrem
- 5 mellomstore rødbeter
- 0,5 fedd hvitløk
- 200 gram geitost
- Salt
- Pepper
Svart quinoa med valnøtter
- 3 dl svart quinoa, kokt
- 80 gram valnøtter
- 8 tørkede aprikoser
- Salt
- Fersk basilikum
- Pepper
- 8 torillalefser
- 1 pose spinatblader
Oppskrift: Tasteline.se
|
Foto: Tasteline.se
Fremgangsmåte:
- Vask rødbetene og kok dem i lettsaltet vann til de blir myke. Hell av vannet og la kjøle seg ned i romtemperatur.
- Skrell rødbetene og blend dem i en blender noen sekunder. Tilsett geitost, presset hvitløk, salt og pepper. Bland sammen i ca 30 sekunder til alt er blandet godt til en krem.
- Hakk valnøttene og rist dem lett i en tørr stekepanne. Skjær de tørkede aprikosene i små biter. La quinoaen kjøle sed ned og bland med valnøttene, hakket basilikum og aprikosbitene.
- Legg ut tortillalefsene og ha på litt rødbetkrem. Legg så på noen spinatblader og quinoablandingen.
- Wrap den sammen og nyt!