Wraps med geitost og rødbeter

4 porsjoner 60 minutter Hvitvin

Deilige vegetarwraps med knasende og kremet innhold.

Vinhjørnet

Både geitost og rødbete er råvarer med mye smak, og trenger god friskhet i vinen for å fremheve mer nyanser i wrap'en. Hvite viner, med frisk syre og aroma av sitrus og urter er perfekte valg!

Handleliste:

Rødbetkrem

  • 5 mellomstore rødbeter
  • 0,5 fedd hvitløk 
  • 200 gram geitost 
  • Salt
  • Pepper

Svart quinoa med valnøtter

  • 3 dl svart quinoa, kokt
  • 80 gram valnøtter
  • 8 tørkede aprikoser
  • Salt
  • Fersk basilikum
  • Pepper
  • 8 torillalefser
  • 1 pose spinatblader
Oppskrift: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se

Fremgangsmåte:

  • Vask rødbetene og kok dem i lettsaltet vann til de blir myke. Hell av vannet og la kjøle seg ned i romtemperatur.
  • Skrell rødbetene og blend dem i en blender noen sekunder. Tilsett geitost, presset hvitløk, salt og pepper. Bland sammen i ca 30 sekunder til alt er blandet godt til en krem.
  • Hakk valnøttene og rist dem lett i en tørr stekepanne. Skjær de tørkede aprikosene i små biter. La quinoaen kjøle sed ned og bland med valnøttene, hakket basilikum og aprikosbitene.
  • Legg ut tortillalefsene og ha på litt rødbetkrem. Legg så på noen spinatblader og quinoablandingen.
  • Wrap den sammen og nyt!
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.