Spicy tunfisktartar
2 porsjoner
20 minutter
Hvitvin
Noen ganger vil man bare at det skal gå fort. Så godt og så enkelt å forberede etter dine preferanser.
Handleliste:
- 300 g fersk tunfiskfilet
Marinade:
- Srirachasaus
- Japansk soyasaus
- Sesamolje
- Limesaft
- Finhakket koriander
- 0,5 agurk
- 1 liten avokado
- 2 vårløk
- 1 dl majones
- 2 ss miso
- Løyrom
- Salt & pepper
Oppskrift: @foodbyannak
|
Foto: @foodbyannak
Fremgangsmåte:
- Rør sammen alle ingrediensene til marinaden og smak til.
- Skjær tunfisken i små terninger og bland forsiktig inn i marinaden. La stå og marinere i kjøleskapet i minst 10 minutter.
- Bland sammen 1 dl majones med 2 ss miso.
- Del avokadoen og agurken i terninger.
- Skyll vårløken, legg opp avokadoen og agurken pent på en serveringstallerken.
- Legg så på den marinerte tunfisken, misoemulsjon, finskåret vårløk, løyrom, koriander og ha over litt limejuice.
- Avslutt med litt salt og pepper.