Spicy tunfisktartar

2 porsjoner 20 minutter Hvitvin

Noen ganger vil man bare at det skal gå fort. Så godt og så enkelt å forberede etter dine preferanser.

Handleliste:

  • 300 g fersk tunfiskfilet

Marinade:

  • Srirachasaus
  • Japansk soyasaus
  • Sesamolje
  • Limesaft
  • Finhakket koriander
  • 0,5 agurk
  • 1 liten avokado
  • 2 vårløk
  • 1 dl majones
  • 2 ss miso
  • Løyrom
  • Salt & pepper
Oppskrift: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Fremgangsmåte:

  • Rør sammen alle ingrediensene til marinaden og smak til.
  • Skjær tunfisken i små terninger og bland forsiktig inn i marinaden. La stå og marinere i kjøleskapet i minst 10 minutter.
  • Bland sammen 1 dl majones med 2 ss miso.
  • Del avokadoen og agurken i terninger.
  • Skyll vårløken, legg opp avokadoen og agurken pent på en serveringstallerken.
  • Legg så på den marinerte tunfisken, misoemulsjon, finskåret vårløk, løyrom, koriander og ha over litt limejuice.
  • Avslutt med litt salt og pepper.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.