Squashburgere med Västerbottensost
2 porsjoner
20 minutter
Hvitvin
Handleliste:
- 1 stor squash
- 1 fedd hvitløk
- 1 sjalottløk
- 1,5 dl Västerbottensost, revet
- 2 dl bladspinat
- 1 dl bokhvetemel
- 2 egg
- 0,5 dl gresskarkjerner
- Salt og nymalt pepper
- Rapsolje til steking
Oppskrift: @foodbyannak
|
Foto: @foodbyannak
Fremgangsmåte:
- Riv squashen grovt, press ut så mye du kan av vannet med et kjøkkenhåndkle.
- Finhakk løken og hvitløken før du blander den med den revne squashen.
- Rør inn Västerbottensost, egg, bokhvete, bladspinat og gresskarkjernene.
- Tilsett så salt og pepper før du blander alt godt sammen.
- Varm opp rapsoljen i en stekepanne. Stek squashblandingen som burgere i pannen til de blir gylne i fargen og server med en gang!