Squashburgere med Västerbottensost

2 porsjoner 20 minutter Hvitvin

Handleliste:

  • 1 stor squash
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 sjalottløk
  • 1,5 dl Västerbottensost, revet
  • 2 dl bladspinat
  • 1 dl bokhvetemel
  • 2 egg
  • 0,5 dl gresskarkjerner
  • Salt og nymalt pepper
  • Rapsolje til steking
Oppskrift: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Fremgangsmåte:

  • Riv squashen grovt, press ut så mye du kan av vannet med et kjøkkenhåndkle.
  • Finhakk løken og hvitløken før du blander den med den revne squashen.
  • Rør inn Västerbottensost, egg, bokhvete, bladspinat og gresskarkjernene.
  • Tilsett så salt og pepper før du blander alt godt sammen.
  • Varm opp rapsoljen i en stekepanne. Stek squashblandingen som burgere i pannen til de blir gylne i fargen og server med en gang!
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.