VINTIPS TIL DIN FREDAGSTACO!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ricossa Barbera Nebbiolo

Ricossa Barbera Nebbiolo 2022 fra Piemonte, Italia, passer utmerket til taco. Den sammensatte vinen med preg av friske kirsebær, tørket frukt, fat, krydder, og urter, skaper en perfekt balanse med de varierte smakene i tacoen. Fruktigheten og strukturen i vinen kompletterer ingrediensene, mens krydder- og urttonene forsterker smaksopplevelsen. En kompleks og smaksrik vin som vil heve tacoopplevelsen.

Artikkelnummer: 11727506
Årgang: 2022
Alkoholinnhold: 13%
Volum: 3l

484.90 Kr

Casa Nostra Appassimento

Casa Nostra Appassimento er en rødvin fra Puglia. Vinen har en mørk blårød farge med en intensiv duft av mørke kirsebær, lakris, søte krydder og rosin. Smaken er balansert med tydelig frukt og integrerte tanniner. Smaksbildet er preget av blåbærsyltetøy, urter, mørke kirsebær og søte krydder som er perfekt match til storfetaco.

Artikkelnummer: 2258806
Alkoholinnhold: 13%
Volum: 3l

439.90 Kr

Terra Pura Sauvignon Blanc

Terra Pura er en konsentrert og balansert og typeriktig sauvignon blanc. Den har en ung og frisk duft med preg av sitrus, nesle, litt asparges og blomst. På smak er den preget av grapefrukt, eple, litchi og nesle. Denne vinen er frisk og god å drikke alene, men går også fint til taco med kylling, sjømat eller fisk.

Artikkelnummer: 14088001
Alkoholinnhold: 13%
Volum: 0,75 l

149.40 Kr

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.