Cacio e Pepe

4 porsjoner 45 minutter Rødvin

Handleliste:

  • 300 g spaghetti
  • Nymalt sort pepper
  • Salt til pastavannet
  • Olivenolje
  • 2 dl revet pecorino
Oppskrift: @foodbyannak | Foto:

Fremgangsmåte:

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
  • Toast det nymalte pepperet i en panne med olivenolje.
  • Tilsett 2 dl av pastavannet og ta pannen av varmen.
  • Rør inn 1,5 dl av pecorinoen til det blir en kremet saus.
  • Ha i den nykokte pastaen og spe med mer pastavann om nødvendig.
  • Smak til med salt om nødvendig.
  • Topp med ekstra pecorino, et dryss olivenolje og server.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.