Hitra grotteost med mørk sjokolade

6 porsjoner 30 minutter Rødvin

Nydelig hyttekos med et glass vin.

Vinhjørnet

Til denne unike kosen ville jeg valgt en smaksrik og sødmefull rødvin. En amarone er et ypperlig valg med sine aromaer av tørket frukt og krydder.

Handleliste:

  • 100g ekstra lagret grotteost fra Hitra
  • 100 g mørk kokesjokolade.
Oppskrift: Thea Engvik | Foto: Thea Engvik

Fremgangsmåte:

  • Del grotteosten i kuber på ca 1 cm x 1 cm.
  • Smelt sjokoladen over et vannbad.
  • Vend osten i sjokoladen med to gafler og legg på et bakepapir.
  • La dem kjøle seg ned på benken og nyt etter et måltid foran peisen.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.