PIMP MY FROSSENPIZZA – Skinke, tomat, og balsamico
2 porsjoner
15 minutter
Hvitvin
Liker du det basic, men vil likevel gi en liten løft til pizzaen? Her har Tynn Bunn Mozzarella fått ferske basilikumblader, solmodne tomater, gourmetskinke og en god drizzle med balsamico.
Vinhjørnet
Til pizza med italienske smaker passer det perfekt med en vin fra italia! Vi må finne en vin med frisk og fin syre som kan rense opp i munnen etter det fete fra pizzaen og matche syren i tomatene. Vinen burde også ha god fylde for å gi samme munnfølelse som pizzaen og en sødmefull bærfrukt til balsamicoen.
Handleliste:
- Grandiosa Tynn Bunn Mozzarella
- Små tomater
- Kokt skinke, av god kvalitet
- Balsamicoglaze
- Fersk basilikum
Oppskrift: Thea Engvik
|
Foto: Thea Engvik
Fremgangsmåte:
- Varm opp ovnen til 225°C
- Del tomatene i to, og ha over litt balsamicoglaze og salt.
- Stek pizzaen etter anvisning på pakken, 10-12 minutter og kjøl ned i 2 minutter på rist.
- Ha på tomatene, skinke og basilikumblader før du avslutter med en drizzle med balsamicoglaze.