PIMP MY FROSSENPIZZA – Skinke, tomat, og balsamico

2 porsjoner 15 minutter Hvitvin

Liker du det basic, men vil likevel gi en liten løft til pizzaen? Her har Tynn Bunn Mozzarella fått ferske basilikumblader, solmodne tomater, gourmetskinke og en god drizzle med balsamico.

Vinhjørnet

Til pizza med italienske smaker passer det perfekt med en vin fra italia! Vi må finne en vin med frisk og fin syre som kan rense opp i munnen etter det fete fra pizzaen og matche syren i tomatene. Vinen burde også ha god fylde for å gi samme munnfølelse som pizzaen og en sødmefull bærfrukt til balsamicoen.

Handleliste:

  • Grandiosa Tynn Bunn Mozzarella
  • Små tomater
  • Kokt skinke, av god kvalitet
  • Balsamicoglaze
  • Fersk basilikum
Oppskrift: Thea Engvik | Foto: Thea Engvik

Fremgangsmåte:

  • Varm opp ovnen til 225°C
  • Del tomatene i to, og ha over litt balsamicoglaze og salt.
  • Stek pizzaen etter anvisning på pakken, 10-12 minutter og kjøl ned i 2 minutter på rist.
  • Ha på tomatene, skinke og basilikumblader før du avslutter med en drizzle med balsamicoglaze.
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.