Vafler med skagenrøre

4 porsjoner 35 minutter Musserende vin

Handleliste:

Skagenrøre:

  • 500 g reker, uten skall
  • 1 bunt fersk dill, 4 ss finhakket
  • 0,5 dl majones
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ss rødløk, finhakket
  • 1 boks med rogn
  • Salt & Pepper

Vaffelrøre:

  • 3,5 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 4 dl melk
  • 100g smør
  • 1/2 ts salt
Oppskrift: tasteline.se | Foto: tasteline.se

Fremgangsmåte:

  • Smelt smøret og la de kjøle seg ned litt. Bland hvetemel, bakepulver og salt i en skål. Visp inn halvparten av melken til det blir en jevn røre. Visp så inn resten av melken og det smeltede smøret.
  • Varm opp et vaffeljernet og stek all røren til gylne vafler. Visp røren mellom hver vaffel ettersom den kan skille seg litt.
  • Bland reker med dill, majones, crème fraiche, sitron, løk og rogn. Smak til med salt og pepper.
  • Ha skagenrøren på vaflerne og server!
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.