Bløt og sødmefull rødvin fra Roma. Aroma av mørke bær, tørkede bær, trekrydder og et hint av vanilje.
Denne vinen er laget av 60% montepulciano, 20% cesanese og 20% syrah. Den har en behagelig munnfølelse med smak av mørke og tørkede bær som passer godt til retter med mye smak og umami. Gryteretter med storfe eller lam er et godt eksempel. Vinen passer også bra til småvilt med sødmefullt tilbehør som ovnsbakte grønnsaker og epler.
Femar Vini er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1970 og ligger i vakre Frascati, like ved Roma. Selv eier de om lag 40 hektar vinmarker, men har også langtidskontrakter med vindruebønder over store deler av Italia. Dette gjør at de kan produsere høykvalitetsviner fra mange ulike områder.
De viktigste druesortene for Femar Vini kommer fra områdene; Abruzzo, Apulia og Sicilia. Med respekt for miljøet og med mål om å oppnå høyest mulig kvalitet på vindruene jobber de i hovedsak med vingårder sentralt og sør i Italia. Grunnen til dette er hovedsakelig det ideelle klimaet her, den store variasjonen i vindruer og den lange historien med vinlaging.