PIMP MY FROSSENPIZZA – Burrata, speskinke og ruccola
2 porsjoner
15 minutter
Hvitvin
En kremet ost som oozer utover pizzaen - vi vet allerede at det er en god idé! Her har Thea Engvik brukt den originale grandiosaen og gir den oppgradering med spekeskinke, frisk ruccola og en hel burrata.
Vinhjørnet
Til pizza med italienske smaker passer det perfekt med en vin fra italia! Vi må finne en vin med frisk og fin syre som kan rense opp i munnen etter det fete fra pizzaen og matche syren i tomatene. Vinen burde også ha god fylde for å gi samme munnfølelse som pizzaen og en sødmefull bærfrukt til den stekte paprikaen.
Handleliste:
- Grandiosa Original
- Burrata
- Spekeskinke, av god kvalitet
- Ruccola
- Olje
- Salt
Oppskrift: Thea Engvik
|
Foto: Thea Engvik
Fremgangsmåte:
- Varm ovnen til 225 grader, over-/undervarme.
- Ha ruccolaen i en bolle, og ha over litt olje og salt for å gi den litt ekstra smak.
- Stek pizzaen etter anvisning på pakken 10-15 minutter og kjøl ned 2 minutter på rist.
- Ha på spekeskinken, ruccolaen og den flotte burrataen.
- Nyt din oppgraderte frossenpizza! 😉