Raudberg og karamellisert pære

2 porsjoner 20 minutter Hvitvin

En fantastisk lunsjrett du er stolt av å servere. Nydelig norsk ost med karamellisert pære.

Vinhjørnet

Osten gir fylde og pæren godt sødmefullt preg. Dette er nydelig med en rund og fruktmoden oransjevin.

Handleliste:

  • Raudberg (hvitmuggost av kumelk)
  • Pære
  • Brød, gjerne litt grovere med hele korn
  • 1 ss smør
  • 2 ss demerarasukker
  • 1 ss honning
Oppskrift: Thea Engvik | Foto: Thea Engvik

Fremgangsmåte:

  • Del pæren i mellomstore båter.
  • Smelt smøret på medium varme.
  • Ha så i sukkeret, honningen og pærene og stek på middels varme til pærene er litt mykere og sukkeret er karamellisert.
  • Rist brødet i en panne med smør, og ha på generøse skiver med Raudberg.
  • Ha over de karamelliserte pærene og nyt!
Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.