Raudberg og karamellisert pære
2 porsjoner
20 minutter
Hvitvin
En fantastisk lunsjrett du er stolt av å servere. Nydelig norsk ost med karamellisert pære.
Vinhjørnet
Osten gir fylde og pæren godt sødmefullt preg. Dette er nydelig med en rund og fruktmoden oransjevin.
Handleliste:
- Raudberg (hvitmuggost av kumelk)
- Pære
- Brød, gjerne litt grovere med hele korn
- 1 ss smør
- 2 ss demerarasukker
- 1 ss honning
Oppskrift: Thea Engvik
|
Foto: Thea Engvik
Fremgangsmåte:
- Del pæren i mellomstore båter.
- Smelt smøret på medium varme.
- Ha så i sukkeret, honningen og pærene og stek på middels varme til pærene er litt mykere og sukkeret er karamellisert.
- Rist brødet i en panne med smør, og ha på generøse skiver med Raudberg.
- Ha over de karamelliserte pærene og nyt!