Bruschetta – Chèvre

8 porsjoner 15 minutter Rødvin

Lun chèvre med rødvinmasererte tranebær. <3

Vinhjørnet

Den lune chèvren er både kremet og smaksrik, så vi anbefaler å velge en vin med god fylde. Til de sødmefulle tranebærene passer det godt med en vin med smak av modne, tørkede bør, og for å møte sødmen til honningen er det fint om vinen har litt restsødme. En vinstil som møter alle disse er appassimentoviner fra Italia!

Handleliste:

  • 1 baguette
  • 100 g chèvre
  • 35 g tranebær
  • 1 klunk rødvin
  • Honning
  • Flaksalt
Oppskrift: Thea Engvik | Foto: Thea Engvik

Fremgangsmåte:

  • Sett ovnen på 180 g varmluft.
  • Stek baguetten etter anvisning på pakken om den er halvstekt.
  • Ha tranebærene og en god klunk rødvin i en liten skål og la stå i minst 15 minutter.*
  • Skjær baguetten i skiver. Skjær skiver av chèvren og ha på baguetteskivene.
  • Stek i 5-10 minutter til osten er smeltet og gyllen.
  • Ha på noen tranebær og litt honning.

* Hvis du skal servere noen som ikke kan få i seg alkohol kan du bruke tomte gløgg.

Del oppskrift:

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.