Ricossa

Vinhuset Ricossa, en del av vinkonsernet MGM Mondo del Vino, trives i hjertet av Piemonte, hvor de dyrker sine egne vinmarker og skaper bemerkelsesverdige Barbera, Barolo, og Barbaresco-viner.

Ricossa-navnet bærer med seg en rik arv fra 1800-tallet, da de drev et destilleri på det nåværende stedet for vinhuset. Dette stedet ble raskt et ettertraktet hvilested for reisende som krysset fjellene i Piemonte. Her ble gjestene ikke bare ønsket velkommen; de ble behandlet som ærede familiemedlemmer. I tillegg til å være stolte eiere av sine egne vinmarker, sikrer Ricossa seg også druer gjennom kjøp. Deres eget druemateriale stammer fra de førsteklasses vinmarkene i Roero, en region som ligger i det nordvestlige hjørnet av Italia.

De omliggende Alpene skaper et beskyttet miljø mot regn og gir kjølige netter, mens de lange, solfylte dagene legger til rette for ideelle vekstforhold for druene. Dette resulterer i druer med konsentrert frukt og lavt sukkerinnhold, som er nøkkelelementene bak Ricossas enestående viner.

Produsentens viner

    Denne siden inneholder informasjon om alkoholholdige drikkevarer. Du må derfor være minst 20 år for å besøke den.

    Jeg er under 20 år.