Sidkarta
Pages
- Home
- @foodbyannak
- 100 X Domaine Bousquet
- Alejandro Fernandez Grupo Pesquera
- Annen
- Årets beste påskebrunch eller matpakketips til fjellturen
- Bli en pizzaiolo!
- Castelmondo
- Champagneskola
- Domaine Bousquet – Økologisk vin fra Argentina
- Er du lei av julemat og har invitert til selskap?
- Events
- Events
- Favoriter från Spanien
- Fine & Rare
- Grilltips
- Hvitvin
- Inspiration
- Musserende vin
- Norsk ost og kroatisk vin
- Perfekt lam til høsten
- Personopplysningspolicy
- Pimp My Frossenpizza!
- Producenter
- Products
- Products section test page
- Produsenter
- Quiz Test
- Rosévin
- Rødvin
- Sidkarta
- Slik lager du en vellykket Italiensk aften
- Sött vin
- Syre i vin – Hva er viktig å tenke på?
- Theas ragùtips
- Theas tips
- VIN TIL TACO
- Vinfynd
- Vintips til dine julefavoritter!
- Klubben
- Bli medlem
- Dessert
- Fisk
- Fugl
- Lam
- Ost
- Skalldyr
- Storfe
- Svin
- Vegetar
- Vilt
Posts by category
- Category: Guider
- Category: Oppskrift
- Tacos alla bolognese
- Vaffel med lammerester og asiatiske smaker
- Crab Roll
- Wraps med geitost og rødbeter
- Alt på ett fat – ovnsristede poteter med linser og fetaost
- Tomatsuppe av ferske tomater med burrata, olivenolje og timian
- Polpette al sugo – Italienske kjøttboller i tomatsaus
- Bakt blomkål med stekt sopp og cashewnøtter
- Helgrillet spisskål med brunet smør og pistasjnøtter
- Flank steak med gremolata, hasselnøtter, yoghurt , mozarella, dill og chiliagurk
- Cheese & bacon burger
- Linguine aglio e olio con scampi – Pasta med scampi
- Vegetarisk hamburger
- Hvit asparges med grillet kamskjell, løyrom, brunet smør, parmesan og pinjekjerner.
- Blomkålspizza med Västerbottenost og smørstekte kantareller
- Pappardini med chilipesto og salami
- Spaghetti aglio olio e peperoncino
- Pasta med kjøttdeigsragù og hvitløksstekt aubergine
- Cacio e Pepe
- Hummertaco i fritert wonton med løyrom
- Category: Dessert
- Kakao med chili og ristet marshmallows
- Desserttortilla med sjokolade og jordbær
- Dessertpitapizza med kremost og friske bær
- Vaffel med brunostkrem og rørte bær
- Fastelavnsboller med sjokoladeganache og mandelmasse
- Hitra grotteost med mørk sjokolade
- Ostekake med pepperkakebunn
- Sjokolademousse med olivenolje
- Peach Melba med kokoskrem, vegansk marengs og kandiserte pistasjnøtter
- Multekrem og dulce de leche med Västerbottensost
- Category: Fisk
- Bakt torsk med tomaturtesmør
- Blåskjell med tomater og hvitløk
- Taco med torsk og korosco paprika
- Lakserull med kremost og agurk
- Pizza på grillen – Røkelaks, pesto og ruccola
- Sommerruller med scampi eller kylling
- Pitapizza med tomat, ansjos og mozzarella
- Pitapizza med røkelaks og kapers
- Halvstekt laks med ristede sesamfrø og appelsinsaus
- Tacoskjell med soyamarinert laks
- Laks, fenikkel og en nydelig dressing med lime, japansk soyasaus og sesamolje
- Koreansk misotorsk med shiitake
- Grillede laksespyd med asiatisk coleslaw
- Tunfisktataki med fritert wonton
- Laks- og rekeceviche
- Spicy tunfisktartar
- Ceviche med torsk og reker
- Løyromspizza
- Torskerygg med tomat- og kaperssalsa
- Løyrom på salte chips
- Category: Fugl
- Category: kylling
- Category: Lam
- Grillede lammekoteletter med en grønn urte marinade
- Pasta med steinsopp og lammelår i skiver
- Lammecarré med couscous og orientalske krydder
- Butterdeig med lam og blåbær
- Messy burger med reinskav
- Grillet lammespyd med ovnsbakt nypotet og melonsalat
- Lammecarré med rosmarin, hvitløk og sitron
- Lammestek med timian, hvitløk og sitron
- Category: Lunsj
- Kremet pasta med portobello
- Oppgradert rekesmørbrød – på grillen!
- Vaffel med eggerøre og røkelaks
- Brokkolisalat med Brilliant Brie og brente valnøtter
- Toast med Rød KU og bechamel
- Brioche med Skogshorn, mango og honning
- Raudberg og karamellisert pære
- Grillet fersken med kremet burrata
- Frittata med grønne erter, mascarpone og ristede tomater
- Pasta med squash, sitron, pinjekjerner og parmesan
- Fresh vårsallat som er perfekt til bobler
- Category: Middag
- Oksekjøtt kofta
- Kylling i hvitvinssaus med sopp
- Caprese taco
- Spagetti med Italienske kjøttboller i tomatsaus av Gladkokken
- Boeuf Bourguignon med mørk sjokolade
- PIMP MY FROSSENPIZZA – Skinke, tomat, og balsamico
- PIMP MY FROSSENPIZZA – Burrata, speskinke og ruccola
- Tartar av storfe, urter og pepperrot med asparges og sprøstekt løk
- Oppgradert Mac’n cheese
- Tagliatelle med ragù
- Ovnsbakte tomater med burrata og ristede mandler
- Grillet flank steak og romanosalat med trøffel og parmesan
- Grillet tofu med gremolata og italiensk potetsalat
- Vegetarisk tantanmen ramen
- Vodkapasta
- Squashburgere med Västerbottensost
- Dan Dan nudler
- Category: kylling
- Category: kylling
- Category: Mingel
- Category: Ost
- Category: Skaldjur
- Category: Storfe
- Category: Svin
- Category: Vegetar
- Category: Vilt
- Category: Uncategorized
Producenter
- Ricossa
- Barton & Guestier
- Matetic
- Domaine Bousquet
- Bodega Xenysel
- Roxanich
- Domaine de la Villaudière
- Charles Mignon
- Femar Vini
- Familia Fernandez Rivera
Products
- Charles Mignon Bleu Fjord
- Condado de Haza Magnum
- Thomas Barton Saint-Emilion
- Thomas Barton Margaux
- Thomas Barton Médoc
- Condado De Haza Reserva
- Condado de Haza 0,375
- Roxanich First Roses Montona
- Essence Rosé BIB
- Roxanich Philosophy Superistrian
- Roxanich Sorelle Zara
- Roxanich First Roses Portorose
- Groot Constantia
- Calzás
- Xenysel Pie Franco
- Castelmondo Ripasso Magnum
- Charles Mignon Premium Réserve Rosé Brut
- Nerello mascalese
- Alejairen
- Appasimento Il Cuore Martina
- Terra Pura Sauvignon Blanc
- Etike Ti Amo Primitivo Puglia
- Castelmondo Prosecco Extra Dry Magnum
- Castelmondo Prosecco Extra Dry
- Wegelin Malanser Blauburgunder
- Veralda Malvazija Dorata
- Veralda AMBRA
- Tokajicum Late Harvest
- Tequila Ollitas Blanco
- St. Donat Magma Kékfrankos
- Roxanich Sorelle Lara 1/6
- Roma Urbe Eterna
- Reverdy La Villaudière Sauvignon Blanc
- Reverdy & Fils La Villaudière Sancerre 375cl
- Reverdy & Fils La Villaudiere Sancerre
- Rebula Reia M
- Petrussa Schioppettino
- Luna Passante Nero d'Avola Sicilia
- Istraditional Malvazija Istarska
- Gran Appasso Rosso Passito
- Gál Lajos Egri Bikavér
- Farmers Market BIB
- Etike Vigna Pura
- Etike Ti Amo Spumante Brut
- Epicuro Zinfandel Rosé
- Epicuro Zinfandel BIB
- Epicuro Nero d'Avola Merlot
- El Cayado Mencía Roble
- Dom. de la Villaudière Sancerre Rosé
- Dom. Bousquet Gran Malbec
- Delisio Taurasi
- Dagaz Itatino Cinsault
- Condado de Haza 20 Aldeas
- Charles Mignon Premier Cru Premium Reserve Brut
- Charles Mignon Premium Reserve Brut 375cl
- Charles Mignon Comte de Marne
- Cameleon Bonarda
- Bremerton Special Release Fiano
- Bousquet Virgen
- Bousquet Malbec Reserve
- Bousquet Malbec Merlot
- Bousquet Gaia Malbec
- Allandale Winemakers Reserve Semilllon
- Alejandro Fernández Dehesa la Granja
- Epicuro Zinfandel
- Petite Petit
- Tinto Pesquera Reserva
- Pesquera Millenium Reserva
- Gran Maestro Appassimento
- Farmers Market Organic Red
- Dehesa La Granja 14
- Condado de Haza
- Castelmondo Amarone
- Cameleon Selection Malbec
- 7 Deadly Zins
- Sancerre Domaine de la Villaudière
- Domaine Bousquet Brut
- Castelmondo Prosecco Rosé
- Grosshandlarens Premium Lager
- Sauska Tokaji Furmint
- Casa Nostra Organica
- Castelmondo Ripasso
- Pesquera Crianza
- Freakshow Cabernet Sauvignon
- Casa Nostra Appassimento BIB
- Alenza Gran Reserva
- Love Noir
- Farmers Market Organic White
- Farmers Market Organic Rosé
- El Vínculo
- Charles Mignon Premium Réserve Rosé Brut
- Charles Mignon Brut Premium Reserve
- Charles Mignon Brut Premium Reserve MAGNUM
- Lasse Stefanz Rosso Veneto Parizale Appassimento